Da li znate gde ćete biti u novogodišnjoj noći? Ako se razmišljali da otputujete, a niste se još odlučili za destinaciju, sada je pravo vreme da izaberete najbolje. U agenciji “Viva travel” u toku je akcija niskih cena za brojne metropole od Beča pa sve do Moskve.

Moskvu nikako ne treba propustiti u ovom prazničnom periodu kada, kao ni jedinstvenu ponudu agencije Viva travel. Naime, paket aranžman od osam dana avionskim prevozom sa polaskom 27.12. sada košta 499 evra. Ova Last minute ponuda važiće za rezervacije do 15.decembra. Nova godina je najsvečaniji događaj u Rusiji i možete očekivati samo spektakularno slavlje. Rusi organizuju masovan doček na otvorenom prostoru, uglavnom na trgovima i duž glavnih gradskih ulica koje krasi raskošna novogodišnja rasveta.

Za obilazak svih znamenitosti megalomanskog grada treba mnogo više vremena od ponuđenog broja dana, ali uz pomoć iskusnog vodiča i dobre organizacije uspećete da vidite one najznačajnije. Tri dana posvetite Moskvi, ali ćete zato četiri biti u Sankt Peterburgu, gradu koji važi za jedan od najlepših na svetu. Agencija Viva travel nije slučajno napravila takav program putovanja. Sankt Peterburg je dugo bio prestonica ruskih careva koji su se razmetali svojim izuzetnim bogatstvom, o čemu svedoče brojne građevine i spomenici.

Nakon obilazaka svih znamenitosti, kratkog odmora i dobre večere uz čašicu tradicionalne vodka, spremni ste za Doček Nove 2019. godine: “ Novыm godom, s novыm sčastьem!!””

Pored Moskve, agencija iz svog bogatog asortimana izdvaja još specijalnih novogodišnjih aranžmana, kako autobuskim tako i avionskim prevozom.

PARIZ / AVION, 5 dana - polazak 28.12. (petak) po ceni od 399 evra (plus takse). Idealan je datum polaska jer ćete u potpunosti kvalitetno iskoristiti vikend i praznične neradne dane.

Direktni čarter letovi rezervisani su za Italiju i njene živopisne predele – ostrvo Sardinija i Sicilija, regija Pulja sa glavnim gradom Bari – polazak 30.12. po ceni od 345 evra (4 dana).

Volite Italiju ali biste ipak negde bliže autobusom. Zato 29.12. pravac Toskana (od 129 evra) ili Bolonja (od 139 evra)!

Nova godina u Minhenu uz obilazak bajkovitih dvoraca Bavarske može biti pun pogodak. Specijalna cena ove zanimljive ture od 6 dana je 169 evra, a polazak 30.decembra. Amsterdam i zemlje Beneluksa su planirane za one koji imaju slobodan dan više, jer je polazak rezervisan za 27.12.

Ostaje vam samo da se prijavite što pre jer nastupa nedelja kada se, poučeni ranijim iskustvima, najbrže rasprodaju svi aranžmani. Za sve detaljne infomacije obratite se poslovnicama agencija “Viva travel” – Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10a u Beogradu ili putem zvanične internet prezentacije www.vivatravel.rs

(PR)