Čarter-let Er Srbije JU 5531 koji je jutros trebalo da poleti sa Skijatosa u 11.15 ka Beogradu, otkazan je zbog loših vremenskih uslova na aerodromu, saopštio je Er Srbija.

"Imajući u vidu da nadležne službe najavljuju da će meteorološki uslovi biti ispod minimuma bezbednih za letenje do sutra ujutru, let za Beograd odlaže se za ponedeljak, 1. oktobar. Predstavnici agencije Mediteraneo, koja je zakupila avion Er Srbije za let do Skijatosa, obavestili su svoje putnike o odlaganju i angažovani su na njihovom zbrinjavanju i smeštanju u hotele", navodi se u saopštenju.

Za više informacija, gosti se mole da pozovu Kontakt centar Air Serbia na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete vebsajt airserbia.com ili stranice na društvenim mrežama.

URAGAN "ZORBAS" RAZARA PELOPONEZ: Na ostrvu Evija nestalo troje ljudi (VIDEO)

Grčku je pogodio retki mediteranski uragan (Medigan) "Zorba" koji je doneo snažne vetrove i teške padavine, a najteže su pogođeni pojedini delovi ostrva Evija, gde je nastalo troje ljudi, kao i južno poluostrvo Peloponez.

RETKI URAGAN ZORBAS POGODIO MEDITERAN: Oluja zahvatila jug Grčke, pomorski saobraćaj u prekidu (VIDEO)

Kopneni, pomorski i vazdušni saobraćaj znatno je otežan a u mnogim delovima zemlje i obustavljen. Služba za civilnu zaštitu izdala je upozorenje da bi nevreme danas moglo da zahvati i severni i centralni deo Grčke.