PREDSTOJEĆEG vikenda skijaši imaju priliku da uživaju u snegu najjeftinije nego ikada, jer "Skijališta Srbije" od 3. do 5. marta organizuju veliku promotivnu akciju "Masovni spust - Masovni popust".

U tom periodu će važiti popust od 20 odsto na dvodnevne i trodnevne ski karte, a hotelijeri, restorani, ski bifei, kafići, ski škole i ski rente su se pridružili promociji, pa će turisti imati priliku da iskorite popuste i na njihove usluge.

"Skijališta Srbije" su ove sezone beležila po 6.000 skijaša dnevno, što je 20 odsto više ljudi na skijama i snoubordu nego lane. Međutim, ovaj rekord biće premašen, jer planine, zahvaljujući velikoj količini snega i odlično pripremljenim stazama, mame skijaše. Brojne dodatne pogodnosti, koje za vikenda očekuju skijaše i bordere na planinama, garantuju dobru zabavu i još veće uživanje u zimskim sportovima.

PROČITAJTE JOŠ - Planine obaraju rekorde u poseti

Jedna od najatraktivnijih trka za ljubitelje zimskih sportova upotpuniće manifestaciju "Masovni spust - masovni popust" planirana je za 4. mart, sa početkom u 13 časova, na stazi Pačnićev vrh. U pitanju je masovna trka, gde skijaši i borderi u isto vreme startuju, krećući se modifikovanim stazama Pančićev vrh sa raznim rolerima, benkovima i skokovima do cilja. Velika doza adrenalina nakon trke masovnog spusta pod nazivom "K-rush" nastaviće se na apres ski žurci u Dolini sportova.

PROČITAJTE JOŠ - "Skijališta Srbije" obnavljaju Jahorinu

Detalji gde se modu ostvariti popusti tokom promocije "Masovni spust - masovni popust" mogu se pronaći na sajtu Skijališta Srbije (www.skijalistasrbije.rs).