Селектор мушке сениорске репрезентације Србије Александар Ђорђевић објавио је списак репрезентативних кандидата за предстојеће мечеве шестог „прозора“ квалификација за Светско првенство 2019. у Кини против Естоније и Израела.


Орловима” је за пласман у Кину потребан један тријумф из та два меча, а у томе ће им помоћи Милош Теодосић и Огњен Кузмић који се налазе на списку.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: МАКАБИ ЗАГРИЗАО ЗА ТЕОДОСИЋА: Рани отказ у Клиперсима отворио српском плејмејкеру пут повратка у европску кошарку


Наш национални тим ће се окупити у понедељак 18. фебруара 2019. у београдском хотелу „Краун Плаза“ и одржаће три тренинга до поласка на пут у Естонију, који је заказан за 20. фебруар.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: КЛИПЕРСИ ДОНЕЛИ ОДЛУКУ: Теодосић постаје слободан играч!


Србија 21. фебруара од 18.00 часова гостује Естонији у Талину, док 24. фебруара од 16.00 часова дочекује Израел у дворани „Александар Николић“ у Београду.


СПИСАК: Милош Теодосић, Василије Мицић, Илија Ђоковић, Стефан Пот, Миленко Тепић, Драган Милосављевић, Алекса Аврамовић, Бранко Лазић, Иван Паунић, Огњен Добрић, Марко Симоновић, Владимир Лучић, Стефан Бирчевић, Стеван Јеловац, Мирослав Радуљица, Никола Јовановић, Ђорђе Гагић, Никола Милутинов, Огњен Кузмић