Španski teniser Rafael Nadal će danas reći sudbonosno da svojoj dugogodišnjoj devojci Mariji Fransiski Pereljo koja je poznatija po nadimku Ćiska.


Strani mediji su već počeli da spekulišu sa listom poznatih koji su pozvani na svadbu. Interesantno je da na njoj neće biti Rodžer Federer i supruga Mirka.


- Ne verujte svemu što piše u novinama. Ne znam ništa o tome, a imam i drugačije planove nedelju dana pre turnira u Bazelu - rekao je Švajcarac kada su ga pitali o tome.


PROČITAJTE JOŠ: ZAVRŠNE PRIPREME ZA SVADBU: Evo kako izgleda kompleks gde će se Nadal venčati (FOTO)


Venčanje će se održati u kompleksu “La Fortaleza”, a očekuje se da prisutni budu Pau Gasol, Iker Kasiljas, kao i Kristijano Ronaldo i Enrike Iglesijas. Naime, Kristijano, Rafa i Enrike su zajedno otvorili lanac “Tatel restorana” u Majamiju i Londonu tako da su se oprobali i u biznisu. Pozive je dobilo i nekoliko fudbalera Reala, ali oni neće biti u mogućnosti da prisustvuju, jer ih očekuje meč sa Majorkom u Primeri.


Ceremoniju venčanja obaviće sveštenik Tomeu Katala.


- Svako venčanje kojem sam prisustvovao je bilo posebno na svoj način i tako će biti i ovo. Jednostavno je, venčaću dvoje ljudi koji vole jedno drugo - poručio je Katala.