Od specijalnog izveštača "Novosti" - Kopenhagen

HRABRO i muški – to je obećanje Vladala Milojevića kako će Crvena zvezda igrati večeras na „Parkenu“. Iako trener crveno-belih smatra da je Kopenhagen u blagoj prednosti zbog datog gola u Beogradu, ne žali se zbog problema sa povredama već najavljuje još jednu veliku bitku.

- Ovo je drugo poluvreme, rezultat iz prve utakmice daje prednost Kopenhagenu – smatra Milojević. - Mi smo se spremili da odigramo dobru, hrabru, mušku utakmicu, onako kako mi znamo. Imamo 90 minuta da damo sve od sebe. Nije prijatno kada ne možete da računate na povređene igrače, ali šta da se radi. Držim se devize iskusnih trenera da je „najbolji igrač, zdrav igrač“. Verujem u sve ove momke koji su krenuli na put.

IZ beogradske vrućine u dansku svežinuSkoro dva puta hladnije vreme dočekalo je crveno-bele fudbalere u Kopenhagenu. Na  treningu bilo je 19 stepeni, a za kada se bude igrala utakmica, meteorolozi su najavili kišu. Očekuje se da će oko 2.000 Zvezdinih navijača bodriti ekipu na „Parkenu“.

PROČITAJTE JOŠ: DEGENEK VERUJE U USPEH U KOPENHAGENU: Da postignemo gol i srećni se vratimo u Beograd


O Kopenhagenu je ponovo prčao biranim rečima, a na pitanje da li očekuje bolje suđenje nego na „Marakani“, samo je

- Ne bih želeo da pričam o suđenju. Mi moramo da postignemo gol, odigramo dobro i na to moramo da budemo fokusirani – istakao je Milojević i dodao da ekipa nije s namerom vežbala penale, već da je to redovna praksa posle treninga.

SPEC. VN

U KOPENHAGENU je počeo „prajd vik“, parada posvećena slobodi i pravima LGBT populacije.

NI jedan danski novinar nije prisustvovao konferenciji za novinare Vladana Milojevića na “Parkenu".