FUDBALER Napretka Ibrahim Ndijaje, koji je lakše povređen u tuči sinoć oko 19 sati kod Pionirskog parka u Kruševcu, pušten je odmah na kućno lečenje, saznaju “Novosti”. Kako nam je potvrđeno u Urgentnom centru kruševačke bolnice, pacijent je primljen u nedelju oko 22 sata.


- Odmah po prijemu je pregledan, konstatovane su lakše telesne povrede - predočava dr Zorica Mihajlović, načelnik Urgentnog centra.


- Imao je povredu glave, odnosno višestruke posekotine na glavi. Posle pregleda je poslat na dalju dijagnostiku, snimanje na Hirurgiju, a potom i na kućno lečenje.


PROČITAJTE JOŠ: Huligani napali dvojicu tamnoputih fudbalera Napretka, iz kluba poručuju: "Ibro Srbin" to nije zaslužio


Kako je “Novostima” predočeno u kruševačkoj policiji, intenzivno se radi na utvrđivanju identiteta učesnika i svih činjenica i okolnosti dogaćaja koji se odigrao sinoć.


- Došlo je do tuče nekoliko lica u kojem je jedan fudbaler Napretka zadobio lakšu telesnu povredu, o svemu su obavešteni Osnovno i Više javno tužilaštvo u Kruševcu -rečeno je “Novostima” u policiji.


Da li će ovo biti i konačan “bilans” nemilog incidenta biće poznato možda već u toku dana, kako bude odmicalo prikupljanje podataka. U međuvremenu, Ndijaje se, kako nam je ranije ispričala Valentina Vasić, portparolka kluba dobro zdravstveno oseća. On je, da podsetimo, prolazio “Pionirskim parkom” u društvu saigrača, kamerunskog fudbalera Samjuela Baha Regisa, kada su ih, prema rečima sagovornice “Novosti” napala dvojica huligana. Regis, na sreću nije povređen, dok je Ibrahim Ndijaje ispričao da je napadnut metalnom šipkom.