SUDAR, krvava glava, odlazak u bolnicu, drama oko težine povrede... Sve to dogodilo se srpskom internacionalcu Nevenu Subotiću u sredu uveče u prvenstvenom meču njegovog kluba protiv Bordoa (2:3) kada se pre isteka pola časa igre sudario sa svojim golmanom Stefanom Rufijeom. Okrvavljene glave Neven je šest, sedam minuta posle povrede smešten u sanitetsko vozilo i odmah odvezen u bolnicu, gde će se prema informacijama iz Francuske zadržati nekoliko dana.

- Subotić će ostati na dodatnim snimanjima i posmatranjima bar naredna dva, tri dana. Dobio je žestok udarac u glavu i iz predostrožnosti moramo da obratimo pažnju na sve aspekte njegove povrede - preneo je francuskim medijima trener "zelenih" Žan-Luj Gase.

PROČITAJTE JOŠ: STRAVIČNA POVREDA NEVENA SUBOTIĆA: Srpski štoper ležao bez svesti u lokvi krvi posle sudara sa svojim golmanom (VIDEO)

Srpskom defanzivcu sa svih strana putem društvenih mreža stižu poruke podrške, a da situacija po St. Etjen bude još gora Gase je u utakmici protiv Bordoa izgubio i štopera Matjea Debišija koji je već u 36. minutu zamenjen zbog povrede članka.