SPORTSKI mediji u Italiji na dnevnoj dozi drže tenziju oko srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića. Dnevni list “Tutosport” koji izlazi u Torinu i koji je našeg internacionalca nedavno prozvao “srpskim Zidanom” danas je preko cele naslovne strane objavio sliku igrača Lacija sa samo jednom dilemom: Juve ili Real?

PROČITAJTE JOŠ: LISTA FUDBALERA KOJIMA JE NAJVIŠE PORASLA VREDNOST NA TRŽIŠTU: Mbape prvi, Sergej šesti

Isti list otkriva da je Juventus u poodmaklim pregovorima sa Brazilcem Marselom koji je jedan od najboljih prijatelja najzvučnijeg pojačanja Kristijana Ronalda, a pominje se da bi čak moglo da dođe i do trampe, uz novčanu nadoknadu, pa da na “Bernabeu” ode Miralem Pjanić, a da Real Madrid dodatno odreši kesu i kompletira portugalsko-brazilski tandem koji je sjajno funkcionisao kod pravog Zidana, doskorašnjeg trenera šampiona Evrope.

PROČITAJTE JOŠ: Lacio opet odbio Juventus, Sergej vredi 130 miliona evra

- Real Madrid je spreman da odvoji čak 155 miliona evra za Sergeja, jer je predsednik Lacija Lotito glatko odbio 110 miliona. Sada je sve na Žoržu Mendešu, menadžeru srpske mlade zvezde, koji je bio jedan od najznačajnih igrača reprezentacije na Mundijalu u Rusiji - napisao je “Tutosport”.