DUGOGODIŠNjI duhovnik Svetlane Cece Ražnatović, vladika Stefan Šarić, venčaće njenog naslednika Veljka i njegovu izabranicu Bogdanu Rodić 24. novembra u Hramu Svetog Save u Beogradu.

Pre ceremonije mladoženja će, po Cecinoj zamisli, luksuznim oldtajmerom "rols-rojs" otići u Titel po izabranicu, gde će, kako običaji nalažu, pucati u jabuku i kupovati mladu. Odatle će se uputiti u crkvu, gde će se zakleti pred Bogom.

PROČITAJTE JOŠ - Ceca osmislila detalj za venčanje Bogdane i Veljka: Mladenci oduševljeni pevačicinom idejom

Budući mladenci posetili su vladiku pre nekoliko dana u pratnji kumova, kada im je duhovnik detaljno objasnio kako će izgledati ceremonija venčanja i kako treba da se ponašaju u crkvi, što je uobičajena praksa za mlade bračne parove.

- Kada se ceremonija završi, vladika planira da održi poseban govor posvećen mladencima i posavetuje ih kako da sačuvaju svoju ljubav i veru u dobro - otkriva izvor jednog beogradskog tabloida.

Trudna Bogdana nosiće venčanicu u kojoj se Ceca udala za Željka Ražnatovića Arkana pre skoro 25 godina, a posebno zaduženje imaće sinovi pevačicine sestre Lidije, Ilija i Petar, koji će nositi mladin veo. Bogdana će se presvući po dolasku u hotel, gde će biti upriličeno svadbeno veselje.

Za nekoliko dana Ražnatovićeva verenica napraviće devojačko veče u jednoj vili na Zvezdari, gde će se u društvu najboljih drugarica veseliti uz živu muziku i di-džeja. Anastasija Ražnatović zbog poslovnih obaveza neće moći da dođe na žurku, ali se zato poprilično angažovala oko organizacije svadbe.