Popularni pevač Sergej Ćetković ujedno je i idejni tvorac crtanog filma “Lola i Mila”, koji su njegova supruga Kristina i on posvetili svojim ćerkama, a koji sada dobija novu dimenziju na omiljenoj aplikaciji za razmenu poruka.


Crtani serijal “Lola i Mila” u početku je predstavljao animiranu verziju slikovnice “Šta je slađe od kolača”, napisane po ideji Kristine i Sergeja Ćetkovića, koja je u veoma kratkom vremenskom periodu osvojila srca mališana, ali i roditelja, pre svega jer je njena suština bila u tome da oslika osećaje, doživljaje i uspomene iz detinjstva, koji nas uvek nasmeju i vrate u najlepši i najbezbrižniji period života. Likovi su počeli da oživljavaju i nakon godinu dana rada na crtanom filmu, Lola i Mila su, kao animirani likovi, počele da žive na malim ekranima. Danas je taj crtani serijal svojevrsni brend koji deca obožavaju. Snimljeno je i emitovano preko trideset epizoda, a nove se uveliko pripremaju za predstojeću jesen.


U susret novim epizodama, Lola i Mila otkrile su novi kanal na kom bolje i brže mogu da iskažu svoju kreativnost, misli i osećanja - sopstveni paket stikera na Viberu, aplikaciji koja ima preko milijardu korisnika širom sveta. Osim stikera, Lola i Mila imaju i svoj Viber Community, gde će svi koji vole i uživaju u avanturama omiljenih sestrica moći da saznaju nešto više o njima i na ovaj način, a zajednica je ujedno i mesto gde će najmlađi i njihovi roditelji moći da iskažu svoje mišljenje i predloge za naredne epizode.Pročitajte još: Sergej Ćetković: Rad za decu me uvek podmladi


- Crtani film “Lola i Mila” govori o porodici , drugarstvu, o svemu onome što je u današnje vreme zapostavljeno i zaboravljeno. Naša želja je bila da deci poklonimo nešto nalik crtanim filmovima na kojima smo mi, roditelji, odrastali. Sadržaj koji će ih nečemu naučiti i govoriti o temama koje su aktuelne kako kod nas u kući, tako i kod mnoge dece. Sudeći po dosadašnjim reakcijama, uspeli smo u tome, na šta smo veoma ponosni. Verujem da će stikeri “Lola i Mila” vedrim i veselim bojama i porukama obojiti predstojeće jesenje dane i ovu školsku godinu, i učiniti da druženje među najmlađima bude još lepše i zabavnije - rekao je Sergej Ćetković za Novosti Online.