VELIKU čast je dobio Veljko Ražnatović time što je, kao promoter, predstavljao Srbiju na masovnoj manifestaciji Međunarodni dan boksa koja je drugi put održana na Crvenom trgu u Moskvi.

Sin estradne zvezde Svetlane Cece Ražnatović je odabran da kao, kako je istaknuto, najperspektivniji borac iz ovog dela Evrope, bude deo glamuroznog događaja čiji je centralni deo predstavljao masovni trening. Svoje veštine je tom prilikom u isto vreme pokazalo 5.000 majstora i amatera, što predstavlja svetski rekord.

Veljko je ovu jedinstvenu priliku iskoristio, naravno, da se fotografiše sa mnogim bivšim i aktuelnim velikanima plemenite veštine. Između ostalih, tu je i Kostja Cju, Australijanac rođen u Sovjetskom Savezu koji je, podsetio je Ražnatović, svojevremeno pobedio nokautom slavnog Meksikanca Čaveza. Slikao se Cecin sin i sa Dmitrijem Kudrjašovom, Rusom koji je, kako je naglasio Veljko na "Instagramu", nedavno u domovini izgubio poslednji meč, u pravom "ratu" od Ilunge Makabua.

PROČITAJTE JOŠ - Nevena Madžarević: Imam sreću da živim svoju strast


Koliki značaj se pridaje Međunarodnom danu boksa u Rusiji, svedoči dovoljno i to što je pozdravnu poruku, uoči manifestacije, učesnicima poslao i predsednik države Vladimir Putin.

-Ovaj sjajan događaj se temelji na tradiciji ruskog Dana boksa - između ostalog je podsetio Putin. - Preuzeto je ono najinteresantnije i najzabavnije, uz prepoznatljivu atmosferu gostoprimstva. Okupljaju se vrhunski majstori i mlade nade ovog sporta, kao i treneri, svi redom ljubitelji aktivnog načina života. Siguran sam da će Međunarodni dan boksa pomoći da se ovaj sport u našoj zemlji unapredi, i inspirisati buduće generacije da vežbaju i da se bave samousavršavanjem, što će im usaditi odlučnost i volju za pobedom.


UKRSTIO RUKAVICE SA MEDOM

OVAKVA manifestacija, donosi, naravno, i mnoge zanimljivosti i ulične atrakcije, pa Veljko nije propustio da se u Moskvi i dobro zabavi. U jednom trenutku, rukavice je ukrstio i sa jednim "neobičnim protivnikom". Slika, uostalom, sve govori.

- Medo, brundo, ne ponašaj se ludo - prikladno je dodao Ražnatović uz fotografiju.

I njegovi pratioci na "Instagramu" kao da su jedva dočekali da se nadovežu i našale, pa su usledili komentari "Sad će da piše u novinama da Ražnatović bira lake protivnike", "Razbij ga, brate", ali i "Najnormalnije dete od svih poznatih roditelja. Bravo, Veljko, ti si ponos".