PRVO veče festivala popularne muzike u regionu "Ulaz"održano je u četvrtak veče na Beogradskom sajmu. Najveća atrakcija bio je nastup folk zvezde Jelene Karleuše, koja je, kao što je i najavila, priredila spektakularan šou.

Jelena je svojim nastupom, koji su obeležili atraktivni scenski kostimi, uvežbana koreografija plesačke grupe, specijalno osvetljenje i efekti, pokazala da je zaslužila epitet dive. Publika je sve vreme uživala u raskošnom audio i vizuelnom scenskom doživljaju.

Folk zvezda je otvorila koncert pesmom "Ostavljam te", a nizali su se hitovi "Insomnija", "Ko ti to baje", "Afrodizijak". Nije bilo postepenog zagrevanja, atmosfera je od starta bila uzavrela, a publika je pevala uglas sa Jelenom. Jednu pesmu je izvela sa učesnikom takmičenja "Zvezde granda"Filipom Petovskim, kome je bila mentorka. Onda je nastavila sa poznatim numerama "Sodoma i gomora", "Kasino", "Ide maca oko tebe"..., a najjače emocije je pokazala u numeri "Bankina".

Jedna od glavnih zvezda balkanske rep i pop muzike na IDJTV bini bio je Stefan Đurić Rasta. Osim Karleuše i Raste, tokom večeri na binama su se smenjivali "Tropiko bend", Aleksandra Prijović, di-džejevi Prema, Majk Rajd, Cvija i drugi.

PROČITAJTE JOŠ - KARLEUŠA U NIKAD SKANDALOZNIJEM IZDANjU NA FESTIVALU "ULAZ": Bele trakice jedva pokrile intimne delove, Vranješa ni na vidiku (FOTO+VIDEO)

Aleksandra Prijović nastupila je prvi put nakon porođaja pred beogradskom publikom i pokazala koliko se publika uželela njenih hitova. Pre nastupa ona je poručila:

- Moram da priznam da imam malu pozitivnu tremu, jer sam se jako uželela publike. Spremna sam da se ludo provedemo večeras!

Prija je na binu izasla u nikad atraktivnijem izdanju, a nastup je otvorila duetom sa Sašom Matićem "Ko si ti". Publika je već na prve taktove numere bila u potpunom transu i horski pevala kroz ceo koncert svaku pesmu. Posebne ovacije pevačica je dobila na nove pesme "Neponovljivo" i "Bogata sirotinja" koja uveliko ruši rekorde na sajtu Youtube-u.

U petak veče će publika imati priliku da uživa u nastupima Ace Pejovića, Harisa Džinovića, Nikolije Jovanović, Relje Popovića, Željka Joksimovića, "Magla benda", Surila i drugih.