FUDBALER Partizana Milan Lola Smiljanić venčao se danas u Beogradu sa svojom izabranicom, studentkinjom Pravnog fakulteta Tamarom Čupković, pred oko 250 zvanica, među kojima je bilo mnoštvo javnih ličnosti, pre svega iz sveta sporta. Mladenci su se najpre zavetovali na ljubav pred Bogom u Topčiderskoj crkvi, a zatim je slavlje organizovano u restoranu "Topčiderac". Lolin kum je njegov nekadašnji saigrač u crno-belom dresu Nemanja Tomić, a Tamarina kuma njena bliska drugarica. Mlada je blistala u venčanici sa brojnim detaljima i izraženim dekolteom, a mladence su na građansko venčanje, koje je obavljeno na otvorenom, ispratili trubači. U raskošnoj dekoraciji dominiralo je cveće u beloj boji.

Među gostima su dominirali bivši i sadašnji asovi iz Humske. Veselje nisu propustili, uživajući uz svoje lepše polovine, između ostalih Saša Ilić, Vladimir Stojković, Nebojša Vučićević, Ivica Iliev, Danko Lazović, Adem Ljajić, Ivan Babić, Aleksandar Mitrović, Marko Lomić, Filip Kljajić, Rade Zalad, Aleksandar Miljković, Aleksandar Lazevski, Marko Šćepović, Radoslav Raća Petrović, Đorđe Pantić... Došao je i trener crno-belih Savo Milošević, zatim Nikola Ninković, Ivica Dragutinović, Aleksandar Kolarov... Bilo je i crveno-belih nijansi, jer su Loli veliki dan ulepšali i Duško Tošić, koji je stigao bez supruge Jelene Karleuše, Boško Janković, Nemanja Radonjić...

Pročitajte još: Oženio se zvezdaš, kum partizanovac (FOTO)

Smiljanić, koga su mediji u prošlosti povezivali sa brojnim lepoticama, te je imao imidž velikog zavodnika, sa Tamarom je u vezi više od tri godine. Novopečena Lolina supruga nije iz javnog sveta, i ne voli da se pojavljuje na događajima koji privlače pažnju novinara. Vezu su dugo krili od medija, a Milan je uz Tamaru znatno promenio stil života.

Duško Tošić

Saša Ilić i Vladimir Stojković sa lepšim polovinama