U NAJLUĐU noć posetioci Budve zaploviće uz hitove Dina Merlina i grupe "Aerodrom", najavljeno je u sredu na promociji novogodišnjeg programa u beogradskom hotelu "Envoj". Ovim dočekom Turistička organizacija Opštine Budva obeležava jubilarnu, 20. tradicionalnu proslavu Nove godine na otvorenom.

Pročitajte još: Budva: Ponose se istorijom i precima

U toku petodnevnog programa nastupiće i brojne muzičke zvezde: "Hu si", "Beogradski sindikat", Halid Bešlić, Marija Šerifović, zatim svetska elektronska imena Burak Jeter i Daren Emerson, kao i "Partibrejkersi" i "Van Gog".

- Prvi put ću biti u Budvi za Novu godinu i nakon što sam video ambijent u kojem će biti montirana bina, mogu da kažem da očekujem magičnu atmosferu. Sigurno će veliki broj žitelja i gostiju Crne Gore doći da sluša rep te večeri i izuzetno mi je drago što ću posle dugog niza godina imati prilike da nastupam sa kolegama iz "Hu si" - rekao je Boško Ćirković iz "Beogradskog sindikata".

Pročitajte još: Nova godina: U toplom moru ili na ruskom snegu

Praznične noći svojim nastupom upotpuniće i popularna pevačica Indira Forca:

- To će biti najbolja Nova godina, najveselija. Donesite jedan lepi osmeh i pozitivu sa sobom, a ostalo prepustite meni i mojoj koleginici Jeleni Rozgi.

Pored noćnog programa organizatori pripremaju i bogat dnevni sadržaj, "Božićni bazar" i sada već tradicionalni koncert klasične muzike 1. januara u 13 sati.