NE diktiraju samo filmske i estradne zvezde modne trendove, čine to i oni koji se bave politikom, pogotovu ako je u pitanju nežniji pol. Prva dama bilo koje zemlje na svetu mora da bude primer vrhunske elegancije, što podrazumeva kompletan izgled, od garderobe i obuće do frizure i aksesoara. Naravno, i ministarke, narodne poslanice i ine dame koje službuju u politici.

Pročitajte još: FRIZER MILAN SARIĆ O FRIZURAMA PEVAČICA: Zoka veseli svojom pojavom, Daro - šišaj se što pre!

Beogradski umetnik sa makazama, frizer Milan Sarić kome "glavu u ruke" daju mnogobrojni srpski pevači, glumci, sportisti, političari, ali i kraljica od Jordana Anur, komentarisao je za "Novosti" frizure šest političarki. A evo i za koje dame iz naše vlade je rekao da izgledaju svetski, a kome bi promenio frizuru.JADRANKA JOKSIMOVIĆ DA POJAČA NEGU


Sada plavuša, bolje nego crvenokosa. Plavuše, ipak, osvajaju svet. Uredno fenirana kosa se podrazumeva za sve ozbiljne funkcije, naročito političke. Kod ovako lepe boje, nega kose mora biti pojačana vrhunskim tretmanima. Maske za kosu i opapleks tretman su jako delotvorni.

DAMSKI BOB MAJE GOJKOVIĆ

Bob je uvek elegantan i damski. Kad godine učine svoje, duži bob je pravi izbor. Sunce u kosi u prirodnim tonovima daje poseban izgled.

Pročitajte još: Milan Sarić: Tužan sam kad mi ponižavaju Beograd


NONŠALANTAN STIL ANE BRNABIĆ

Ana preferira nonšalantan stil. Takav stil zahteva redovno i uredno šišanje. S obzirom na to da je državni vođa i dama, diskretno senčena kosa daje veliko osveženje i nežniji izgled. Sve pohvale!


JORGOVANKA TABAKOVIĆ UKROTILA KOVRDžE

Bravo za našu guvernerku! Prirodno kovrdžava kosa uopšte nije laka za održavanje, čak iziskuje mnogo vremena za negu. Uredno ofarbana, lepo isfenirana, tako se ide u svet!

OTMENI TONOVI STEFANE MILADINOVIĆ

Jedna od retkih dama na političkoj sceni koja bez skupih brendova uvek dominira elegancijom. Prošarana kosa od tamnoplavih do svetlobisernih tonova, čini je veoma otmenom. Blondi Viktorija Bekam srpske diplomatije.

ZORANI MIHAJLOVIĆ NEOPHODNO ŠIŠANjE

Zorana je lepa žena, uvek doterana. Blajhana kosa nekad traži promenu. Pri redovnom blajhanju, nekada se dlaka preforsira. Tada je neophodno šišanje i promena boje da bi se kosa regenerisala. Ovakva kosa je aut i nereprezentna. Što pre kod frizera, Zoko!