"Beogradski sindikat" zahvalio je svima koji su im iskazali podršku nakon izlaska pesme "Dogodine u Prizrenu", a posebno sunarodnicima sa Kosova i Metohije.

Pročitajte još: "JUTJUB" CENZURIŠE BEOGRADSKI SINDIKAT: Kome smeta "Dogodine u Prizrenu"?

Kako navode u poruci dostavljenoj medijima, od izlaska pesme "Dogodine u Prizrenu", primili su veliki broj "predivnih i emotivnih poruka" koje za njih predstavljaju najveću vrednost i nagradu.

"Posebno su nas dotakle čestitke i pozdravi od naših sunarodnika sa Kosova i Metohije, kao i saznanje da se pesma izuzetno dopala monasima i starešinama manastira na Kosmetu, ali i porodicama nekih od žrtava koje su se našle u spotu", navodi se u poruci "Beogradskog sindikata".

Medijima su zahvalili na pažnji i podršci koju su im posvetili "u trenucima kada smo bili žrtve perfidne cenzure od strane Jutjuba".

Pročitajte još:Dogodine u Prizrenu“! Nova pesma o Kosovu koja je „zapalila“ društvene mreže

Medijima su uputili i izvinjenje zbog odluke da ne daju izjave, uz obrazloženje da su sve što im je "na srcu i u pameti" rekli svojim stihovima.

"Srećni smo zbog činjenice da je naša muzika uspela da podigne poljuljanu nacionalnu čast i ponos našeg naroda i prevaziđe razne podele koje nas godinama uništavaju", poručili su članovi te muzičke grupe.