Kao munja Sentom je odjeknula vest da je uhapšena njihova sugrađanka Tatjana B. (48) i to zbog sumnje da je od maja ove godine, pa sve do četvrtka, više puta tražila od tridesettrogodišnjeg muškarca iz Sente da ubije njenog supruga Zorana B, kao i da mu je za to ubistvo obećala 1.600 evra.


Kako je saopštila Policijska uprava u Kikindi, Tatjana B. je deo obećanog novca, kako se sumnja, već dala tridesettrogodišnjaku, kojeg je pokušala da navede da za novac izvrši ubistvo. Prema nekim verzijama događaja ona je potencijalnom ubici već bila uručila 1.000 evra, ali je uhapšena prilikom primopredaje još 80 evra.


Osumnjičena je uhapšena zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo podstrekivanje teškog ubistva i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, određeno joj je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu, biće privedena tužiocu.


PROČITAJTE JOŠ - NOVI DETALjI HORORA KOD ŽABLjA: Ubila muža posle svađe, pa rekla da se sam ubo nožem

Senćani su u šoku zbog ovog hapšenja, jer se, kako smo saznali, radi o majci troje odrasle dece. Niko ne može ni da nasluti šta bio mogao da bude motiv zbog kojeg je Tatjana B. želela da se reši supruga. Njihova porodica poznata je u gradu, jer se Tatjanin muž i ona dugo bave privatnim preduzetništvom. Porodica je dobro situirana. Dvoje od troje njhove dece već su studenti.


Istraga o ovom krivičnom delu koje je šokiralo Sentu, ali i okolinu, je u toku, a vodi je Više javno tužilaštv u Subotici.