Poverenik Opštinskog odbora Novi Beograd SNS Stevo Marušić, saopštio je da je tokom noći izvršen još jedan napad na prostorije Srpske napredne stranke na Novom Beogradu, ovoga puta u Tržnom centru Enjub u Bloku 45.

"Pored uništavanja fasade i promotivnih izloga stranke, na meti nasilnika bili su i privatni automobili parkirani ispred Tržnog centra Enjub. Početkom ove nedelje uništen je izlog i oštećen zid Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Novi Beograd", naveo je Marušić.

Noćašnji vandalizam je, kako je rekao, još jedna u nizu provokacija koju sprovodi Đilasov, Jeremićev i Obradovićev savez i koji osim mržnje i laži nema ništa drugo da ponudi.

"Ova grupacija ne prepoznaje Skupštinu Srbije kao mesto političke borbe, već svoje aktivnosti seli na ulicu u želji da nasiljem dobiju ono što nisu u stanju demokratskim sredstvima i na izborima. Podsećamo javnost da su u svom nasilničkom pohodu na meti napada nedavno bile žene - aktivistkinje naše stranke na promotivnom štandu u Pohorskoj ulici", kaže se u saopštenju.

PROČITAJTE I: GO SNS: Uništene stranačke prostorije na Novom Beogradu

"Ovakvo rušilačko ponašanje tzv. opozicije neće nas uplašiti. Ono što daje snagu nama u Opštinskom odboru Srpske napredne stranke Novi Beograd jeste podrška građana programu i rezultatima naše stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić", naveo je Marušić.

Bolja, bogatija i lepša Srbija ostaju naši ciljevi, a nadležne državne organe pozivamo da identifikuju počinioce i privedu pravdi, rekao je Marušić.

OŠTEĆENE ČETVRTI PUT PROSTORIJE SNS NA ZVEZDARI

Pristalice Đilasa, Jeremića, Obradovića i Bastaća sinoć su, svoje viđenje politike demonstrirali, četvrtim po redu tokom ove godine, uništavanjem prostorija Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Zvezdara, saopštio je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladan Jeremić.

"U još jednom u nizu „herojskih podviga“ pristalice tzv. Saveza za Srbiju su, pod okriljem noći, potvrdili ključne tačke svog programa: frustraciju, bezobrazluk, divljaštvo, nemoć, rušilaštvo", kaže se u saopštenju.

"Bes su, tako iskalili na izlog stranke, jer im nije lako da pronađu izgovor za nova radna mesta, za kilometre novog asfalta, za desetine novih dečijih igrališta, za izgradnju kanalizacione i vodovodne mreže, za uređene vrtiće i škole, za odgovornu i racionalnu politiku koju konkretnim delima sprovodi Srpska napredna stranka", naveo je Jeremić.

Građani Zvezdare i Beograda će, svakako, istakao je on, na izborima ponoviti svoj stav o različitostima politika, o radu i neradu, o odgovornosti i divljaštvu.