KOSOVSKA MITROVICA - Srpska lista zatražila je od Demokratske stranke da prekine da se "brine" o njima i srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, jer po zlu pamte sve što su za njih uradili.

"Kada su oni iz DS-a 'brinuli' o nama, naš narod je morao da ide na barikade i tuče se sa NATO vojnicima, kako bi oni glumili lidere i potpisivali postavljanje granica na Kopaoniku između Srba i Srba i nakaradne sporazume štetne po nas" kaže se u saopštenju Srpske liste.

Ističu da je razumljivo da Demokratska stranka ne zna kako je to kada te na KiM, kao Vučića, podržava više od 80 odsto Srba na izborima, jer to nikada nisu doživeli, niti će.

PROČITAJTE JOŠ - Srpska lista: Napadaju nas oni čiji je lični ispred nacionalnog interesa

Oni koji su statistička greška, dodaje se, i koji na KiM ne mogu da okupe ni 40 ljudi, za svoju priču o nekakvim pritiscima polaze od sebe i od načina na koji oni razmišljaju i funkcionišu.

"Srbi svog predsednika Vučića čekaju kako dolikuje državniku kome najviše veruju, i koji se za razliku od svih njih ne krije od sopstvenog naroda, problema i izazova, i koji je uvek sa nama kada je najteže. A narod ne pamti kada je video sve te kvazi-lidere DS-a na KiM. Niti želi posle svega što su uradili za nas. Daleko im lepa kuća" poručili su iz Srpske liste.