DRAGANA Paunovića (56), čije je obezglavljeno telo pronađeno u petak posle podne u njegovom dvorištu u šabačkom naselju Čavić, definitivno su ubili stafordi, saznaju “Novosti” iz istrage. Jeziv prizor ugledale su komšije i alarmirale policiju, koja najpre nije mogla ni da priđe ogradi od gladnih i krvoločnih životinja.

Delovi tela pronađeni su i u nekoj vrsti brloga gde su zapušteni i gladni psi boravili. Glava koja je bila u napuštenom kombiju - potpuno je oglodana!

Dragan je bio auto-mehaničar i u dvorištu je imao desetak automobila na popravci, a obezglavljeno telo pronađeno je zaglavljeno između dva auta. Najpre, nije se moglo razabrati da li je Dragan bežao od pasa pokušavajući da se zaštiti, ili mu je eventualno pozlilo, pa su životinje pokušavale da pomognu gospodaru.

PROČITAJTE I: PRONAĐEN OBEZGLAVLjENI MUŠKARAC: Pored tela ležala dva staforda, rastrgli gazdu jer su bili gladni?


Kako smo čuli od sagovornika na licu mesta, Dragan je dugo živeo sam. Bio je težak bolesnik i imao je dva tumora, na leđima i vratu.

Očevici u Ulici Arčibalda Rajsa koji su bili u blizini u vreme dolaska policije, posvedočili su nam da su ga psi baš u tom predelu načeli.