PEVAČ Darko Lazić u sredu je podvrgnut dvostrukoj hirurškoj intervenciji u KBC Zemun! Najpre mu je izvršena operacija butne kosti, a zatim ugrađen veštački kuk. Kako nezvanično saznajemo, Lazića su operisali ortopedi sa Instituta "Banjica", a njihov dolazak dogovoren je veče pred intervenciju, kada su lekari procenili da je za pevača bolje da bude što pre operisan.

Pročitajte još: PET SATI U OPERACIONOJ SALI: Darku uspešno operisana butna kost, lekari odlučili da mu odmah ugrade veštački kuk!

Popularni folk pevač je u operacionu salu odveden u sredu ujutru, obe intervencije su trajale gotovo sedam sati i prošle bez komplikacija. Sve vreme, u bolnici su bili Lazićevi roditelji i verenica Marina.

Pročitajte još: ANA SEVIĆ PRVI PUT PRED KAMERAMA O NESREĆI DARKA LAZIĆA: Optužili su me na najmonstruozniji način, ovo je moja istina o njemu, njegovoj porodici i devojci

Folker je imao tešku saobraćajnu nesreću 23. oktobra, kada je pored drugih povreda zadobio i prelom butne kosti desne noge, a iskočio mu je i desni kuk iz zgloba, što je uzrokovalo prelom karlice. Da je bio u boljem opštem stanju, Darko bi bio ranije operisan.