Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da MUP nije dobio prijavu da je nekom prećeno u vezi sa najavljenim rušenjem nelegalnog ugostiteljskog objekta na Pančićevom vrhu na Kopaoniku.

Stefanović je novinarima u Beogradu rekao da policija nikoga ne štiti u tom slučaju i da je "potpuno" uveren da će sve u vezi sa spornim objektom na Kopaoniku biti rešeno u skladu sa zakonom.

"Nemamo prijavu policiji da je nekom prećeno, čekao sam određeno vreme da vidim kome je to prijavljeno ali MUP nije dobio takvu prijavu", kazao je ministar.

PROČITAJTE JOŠ: SKLANjANjE OBJEKTA NA PANČIĆEVOM VRHU: Zasad srušen samo direktor sa Kopa?

Upitan za žalbe stranih vozača u vezi pojave lažnih šlep službi na auto-putevima kroz Srbiju, Stefanović je rekao da su na delu auto-puta na široj teritoriji Beograda zabeležena tri takva slučaja kao i tri slučaja razbojništava na auto-putu ali je i dodao da su svi ti slučajevu rasvetljeni.

PROČITAJTE JOŠ: Niko ne zna gde je graditeljka s Kopaonika

"U saradnji sa Nemcima i drugima čiji državljani prolaze kroz Srbiju, trudili smo se da pojačamo zaštitu i putnika i robe u tranzitu. U tom smislu, imamo unapređen rad i bolje rezultate nego u prethodnim godinama", kazao je Stefanović.