Zbog posete turskog predsednika Redžepa Tajira Erdogana, danas su, iz bezbednosnih razloga, povremeno zatvarane pojedine saobraćajnice.


- Uži centar grada je zatvorila policija u 19.05. Nijedno naše vozilo ne ide kroz centar grada - potvrdili su iz Gradskog saobraćajnog preduzeća.


Nešto posle 19 sati bila je zatvorena i Ulica kneza Miloša. Zato su policajci preusmeravali vozače na Trg Nikole Pašića i Bulevar kralja Aleksandra gde su se stvorile velike saobraćajne gužve. Putnici su nastavljali peške, dok su se pojedinici odlučili za čekanje.


PROČITAJTE I:  Dolazak Erdogana i protest taksista - kolaps u najavi, ako već morate da idete - zaobiđite ove delove grada!


Pojedine saobraćajnice će i večeras biti zatvarane u zavisnosti od toga gde će se delegacija kretati što se, iz bezbednosnih razloga, drži u tajnosti.


Podsetimo, predsednik Erdogan će i sutra boraviti u Beogradu, a već od podneva se očekuje zatvaranje ulica oko Palate Srbija, najpre Bulevara Mihajla Pupina. Takođe, za sutra je najavaljen i novi protest taksista što će Beograđanima dodatno otežati kretanje.