KORISNICI društvenih mreža javnost su u nedelju digli na noge deljenjem šokantnog snimka bahate vožnje zaposlenog u "Autotransportu Pančevo". Zasada nepoznati šofer divljao je ulicama Pančeva, pokušavajući da izbegne - crveno svetlo! Incident se dogodio na raskrsnici Ulice Stevana Šupljikca i Novoseljanskog puta, u čijem je nastavku Ulica oslobođenja.

Na snimku, koji se munjevitom brzinom proširio internetom, prvo na "Jutjubu" a potom i na "Tviteru", vidi se kako vozilo ATP na raskrsnici obilazi ostrvo i prelazi u drugu traku. Opasnu situaciju mobilnim telefonom snimio je vozač automobila, koji se nalazio iza autobusa. Prvo je zabeleženo uobičajeno čekanje vozila na semaforu, da bi u sledećem trenutku, iznenada, autobus skrenuo levo. Zaobilazeći saobraćajno ostrvo, vozač autobusa usmerio se u traku namenjenu četvorotočkašima iz suprotnog smera. Povrh svega, sve se to odigralo u trenutku prolaska dva šlepera!

PROČITAJTE JOŠ - Da li su visoke kazne lek za bahate vozače?

Kako smo nezvanično saznali, rukovodstvo "Autotransporta Pančevo" istražiće o kom je zaposlenom reč, na osnovu rasporeda vožnje. Bahatog šofera čeka suspenzija zbog opasnog prekršaja, zbog teške povrede Zakona o bezbednosti saobraćaja i ugrožavanja putnika.