NA direktora JP "Hipodrom Beograd" još se čeka! Skupština grada odbila je predlog za imenovanje Predraga Janićijevića na ovu funkciju, uprkos tome što je njegova prijava jedina uzeta u obzir, posle konkursa sprovedenog početkom jula prošle godine. Tako će fotelja zvanično prvog čoveka konjičke oaze na Carevoj ćupriji ostati upražnjena do daljeg.

Kako je navedeno u obaveštenju gradske uprave, novi javni konkurs za izbor direktora "Hipodroma" sprovešće se na način i po postupku propisanim zakonom.

PROČITAJTE I: Hipodrom bez direktora


- Ne prihvata se Predlog za imenovanje Predraga Janićijevića, diplomiranog inženjera saobraćaja za direktora JP "Hipodrom Beograd", koji je dostavila Gradska uprava Grada Beograda - Sekretarijat za sport i omladinu, po sprovedenom javnom konkursu, objavljenom 6. jula 2018. godine - stoji u rešenju.

Kako je stajalo u predlogu za imenovanje Janićijevića, o kome je bilo reči na poslednjoj sednici Skupštine grada, nakon pregleda prijava i dokaza priloženih uz nju, Komisija se od četiri kandidata opredelila upravo za njega.