Хороскоп

Аутор: Astrolog Suzana Ban / 064 1366885 / www.astrosvastara.com
За 16.08.2018.
 • Ован

  Стално говорите о променама, па то постаје напорно за ваше окружење, нарочито за сараднике. Своје страхове највише пројектујете на женски део популације. Неопрезном изјавом можете изазвати жестоки сукоб, иако верујете да сте добронамерни.

 • Бик

  Привлачи вас особа с којом је љубавна веза немогућа. Страствено расположење претачете у креативност што вас пуни драгоценом енергијом. Велика мотивација вас инспирише за одличне пословне потезе који ће вам донети осећај правог задовољства.

 • Близанци

  Предстоје вам пријатни пословни разговори. Иако сте у тајности повлачили неке потезе, ваш труд и залагање на радном месту нису прошли неопажено. С друге стране, благо затезање односа са вољеном особом је пролазно, па је упутно да се уопште не обазирете на то.

 • Рак

  Сва ваша пажња је усмерена на проблематичну ситуацију која се одвија у кругу ваше породице. Кулминација свега стиже данас, а добра вест је да је решење једноставно и за вас повољно. Након великих турбуленција, предстоји велико олакшање.

 • Лав

  Дан је обележен непријатностима којима ће вас изложити службена лица, без обзира на то да ли сте криви или не. Будите пажљиви, све што радите, нека буде поштено. Сваки покушај ваше манипулације биће санкционисан у виду новчане казне.

 • Девица

  Лоши односи у вашој радној средини постају неподношљиви, па вама не преостаје ништа друго него да размишљате о одласку. Ситуација није повољна и свесни сте да бисте одласком искомпликовали већ незавидну финансијску ситуацију.

 • Вага

  Извесни су изненадни трошкови, ипак се не нервирајте јер ћете успети да стабилизујете ситуацију. Подршку потражите од пријатеља. Избегните сусрет са партнером, јер једна безазлена неспретна реченица може бити окидач за озбиљну свађу.

 • Шкорпија

  Време је да се максимално посветите обавезама и да их редом, једну по једну, завршите до краја. Финансијска ситуација је значајно поправља па је право време да, пре него што одете у куповину, рашчистите дугове и заостале неплаћене рачуне.

 • Стрелац

  Мањи прилив новца није довољан да покријете све расходе. Ослањате се на партнера, уместо да засучете рукаве и излаз обезбедите сопственим снагама. Пружите шансу пријатељима, један од њих вам може предложити сјајно решење које ви сами не видите.

 • Јарац

  Због наглашене променљивости расположења, појачано сте осетљиви што може климаву љубавну везу довести у велико искушење. У дну срца још увек чувате јаке успомене из далеке прошлости, па вам сећање на пропалу велику љубав ремети нову.

 • Водолија

  Бежите из реалности тако што се препуштате царству маште и снова. Погрешно тумачите љубазност једне особе која вам својим благонаклоним понашањем шаље сигнал да вас поштује, а ви верујете да је у изгледу кокетирање и најава љубавне авантуре.

 • Рибе

  Иако сте свесни тежине финансијске ситуације, то вас не спречава да употребите сву своју креативност и неку своту новца утрошите на ситна задовољства која ћете поделити с драгим људима. То је једини начин да се данас орасположите.

Прикажи 10 вести Прикажи све вести

Да ли персирате у разговору са старијим?

Курсна листа

16.08.2018
117.67 118.38 -0.02
104.33 104.96 +0.51
131.99 132.79 +0.18
103.90 104.52 +0.64

Комплетна курсна листа