ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао

Преиспитујете своје потенцијале. Размишљате како да будете ефикаснији и неком иновацијом побољшате своју финансијску ситуацију. Право је време да се укључите у активности своје социјалне средине. Професионално сте веома цењени, па вам ових дана следи и званично признање за то. Ових дана можете очекивати и пријатне вести због којих ћете бити веома поносни.

Љубав

Посредством пријатеља предстоји вам ново познанство. Мало опуштање и прихватање изазова може вам пријати, али дугорочно ви знате да то није за вас. Због наглашене променљивости расположења преосетљиви сте, а то није добра атмосфера за нове почетке.

Здравље

Болови у леђима.БИК (21.4 - 21.5)

Посао

Морате да пристанете на компромис уколико желите да искористите велику прилику да своју креативност и осећај за естетику добро уновчите. Пролазни застој који се може испречити елегантно ћете превазићи уколико се не будете супротстављали. Крајем недеље добићете сасвим нова задужења. Доказаћете и себи и другима колико вредите.

Љубав

Од партнера не добијате довољно топлине колико вам је у овом периоду потребно. Превише сте захтевни па вам крајем недеље следи захлађење односа. У дну срца још чувате болна искуства из прошлости. Сећање на велику љубав може бацити сенку на могућност нове везе.

Здравље

Чувајте се грипа.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао

Ово је време за истраживање и учење. Могућа је понуда да се прикључите у једну волонтерску организацију где би ваши квалитети дошли до потпуног изражаја. Ова недеља може бити повољна за отпочињање новог пројекта. Ако се пажљиво организујете и не расипате своје потенцијале, ова прилика би могла да прерасте у животну.

Љубав

Ваше потребе ових дана захтевају од партнера много толеранције и стрпљења. Иако се можда осећате уморно, расположење ће се променити када од партнера стигне интересантан предлог. Не размишљајте превише о томе колико би вам нешто пријало, то не можете да знате док не пробате.

Здравље

Чувајте се повреда.РАК (22.6 - 22.7)

Посао

Одређене информације не допиру на прави начин до вас, па нисте у доброј позицији да сагледате све могућности које су важне за коначну одлуку. Превише желите а нема правих могућности. Морате нечега да се одрекнете. Вребате сваку прилику не би ли се поново наметнули у свом радном окружењу. До краја недеље ваш труд ће бити награђен.

Љубав

Добијате шансу да направите за себе мало простора и успорите. Темпо који је иза вас захтева да застанете и преиспитате себе да ли је ова веза оно што ви желите. Преокупирани сте другим проблемима, па не примећујете да ваша вољена особа, као и ви, није задовољна.

Здравље

Могуће су повреде.ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао

Сада је време да одбаците неколико ствари које вам већ извесно време успоравају рад. Било да је реч о људским ресурсима или о пројектима, крајем недеље вас чека тешка одлука којом се од вас очекује добра процена и мудар потез. Уколико тражите посао, ова недеља доноси шансу да се отвори могућност прихватљивог прелазног решења.

Љубав

Потреба да на брзину доведете свој живот у ред може вас навести на брзоплете потезе. Уколико је ваша љубавна веза имала било какву примесу тајанствености, будите спремни на то да вам, ових дана, звезде нису наклоњене и да свака тајна прети да постане јавна. Будите опрезни.

Здравље

Чувајте се инфекција.ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао

Ваше самопоуздање је на узлазној путањи, па ове недеље вашим сарадницима није лако са вама. Ваша директност није пријатна другима, али је зато вама корисна. Ослушните своју машту, једна наизглед банална идеја дугорочно може да буде бинго за вас. Информација коју ћете добити крајем недеље носи путоказ у ком смеру иде ваш професионални развој.

Љубав

Партнер има разумевања за вашу мрзовољу. Искрени разговори, комплименти и дуге шетње освежиће монотонију у коју сте запали.

Превише захтевате од партнера. Пружите му мало подршке и нежности, јер вас он безрезервно чува и воли.

Здравље

Болови у леђима.ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао

Током целе недеље ћете се на разне начине бавити правним и папиролошким пословима. Оваква динамика ће вам накратко смирити мисли с других проблема и ублажити нервозу. Осим тога, транзити вам доносе шансу да неке своје идеје коначно представите на прихватљив начин и добијете подршку претпостављених, од којих сте то најмање очекивали.

Љубав

Фокусирани сте на себе и свој оптимизам, па вас песимизам вољене особе узнемирава и омета. Избегавање сусрета није право решење, суочите се са проблемом. Изгубили сте ону чаробну нит која вас везује, па време које проводите заједно, ове недеље, може прерасти у тешку досаду.

Здравље

Горушица.ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао

Уколико је било неких недефинисаних односа које до сада нисте рашчистили, ова недеља вам доноси право откровење. Након прерасподеле задужења, крајем недеље вам стиже неочекивани подстицај од стране особе која вам до сада није била симпатична. Обуздајте еуфорију и средином недеље, када се буде нешто важно одлучивало, прихватите савет пријатеља.

Љубав

Због интензивних пословних ангажмана, своје слободно време ћете проводити радно. То привидно одвајање од партнера доноси стимуланс за наредни период. Уколико сте слободни, крајем недеље је на помолу званично упознавање са особом коју знате из виђења.

Здравље

Пролазна малаксалост.СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао

Почетком недеље стиже вам понуда за додатни рад који вам тренутно није неопходан. Оправдање тражите у финансијској накнади која, по вашем мишљењу, није довољна за труд који треба да уложите. Прихватите понуду, јер ће вам се овај посао дугорочно веома исплатити. Осим тога, отвара вам се и прилика да довршите све заостале финансијске обавезе.

Љубав

Превише сте одмерени и обазриви, па вам због тога може промаћи прилика да се вољеној особи довољно приближите и откријете емоције које су раније биле мистерија за вас. Наведите другу страну да потегне тему, биће вам лакше да се изразите ако је разговор већ покренут.

Здравље

Контролишите крвни притисак.ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао

Неочекиване промене пореметиће рутину у вашој свакодневици. У другој половини недеље бићете у прилици да једном старом пријатељу помогнете у вези посла. Позитивна енергија због тог доброг исхода удахнуће мало ветра у ваша једра. Осим тога, крајем недеље очекујте обавештење у виду опомене или испоруке неког рачуна на који сте потпуно заборавили.

Љубав

Превише сте строги према вољеној особи. Ваше ситне провокације могу бити окидач за озбиљну свађу до краја недеље. Квалитетан и искрен разговор може да разреши неке неспоразуме који вас наводе да поверујете да се ваш љубавни однос охладио.

Здравље

Посетите стоматолога.ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао

Уколико сте на било који начин укључени у неки вид трговине, овај период ће бити интересантан за вас. Половином недеље отварају вам се шансе да коначно довршите започете пројекте, а то подразумева склапање повољног уговора који већ дуго припремате. На помолу је финансијски добитак који ће ублажити напетост која траје већ извесно време.

Љубав

Из страха да не пољуљате привидну стабилност у вези, све грешке преузимате на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб с вољеном особом јер се много тога накупило, а ви сте преценили своју стрпљивост. Право решење за ваше проблеме је отворен разговор и то крајем недеље.

Здравље

Несаница.РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао

Начин обављања вашег посла, ове недеље, излази из рутине. Препуни сте креативне енергије, па ваше самопоуздање из дана у дан расте. Уколико се нађете у прилици да ове недеље пазарите или потписујете неке вредносне папире, будите на опрезу. Није повољан тренутак и може вам се поткрасти грешка коју касније нећете бити у прилици да исправите.

Љубав

Порив за личном слободом може вас навести на погрешан корак. Да бисте изгладили несугласице проводићете више времена са пријатељима вашег партнера. Слободни могу да упознају необичну особу са којом их чека добар провод и романтична авантура.

Здравље

Алергије.