БЕЗ обзира да ли воле да троше, не желе да раде изван своје зоне комфора или само уживају у добрим стварима, ова три хороскопска знака једноставно не знају како да уштеде.

Ако сте на овој листи, онда смо сигурни да ћете схватити зашто сте овде.

Стрелац
Стрелчеви заиста знају како да зараде, али када је реч о штедњи - заиста су ужасни. Њихов детињасти став према новцу и неразумна потрошња не дозвољавају им да оставе ни један динар. Припадници овог знака не питају једноставно шта колико кошта, већ одмах троше на оно што им доноси задовољство.


Рибе
Рибе су стално у финансијским проблемима. Њихове главе су стално у облацима, тако да нису навикле на тешки рад. Често зарађују од свог талента и отвореног ума. Па, ако је нешто ван њихове зоне комфора, пропуштају хиљаде могућности за додатну зараду током живота, једноставно зато што се плаше неуспеха.


Вага
Ваге имају задивљујући осећај за лепоту. Оне уживају у естетици и лепоти света око себе. Зато стално троше на лепе ствари које им често нису потребне. Уметник у њима непрестано жуди за лепотом, па често дају предност лепим стварима, све док у џепу не остане ни динар.


Аутор: Женски магазин