ОВАН

Време је да се максимално посветите обавезама и редом, једну по једну, решите до краја. Финансијска ситуација се знатно поправља па је право време да, пре него што одете у куповину, очистите дугове и заостале неплаћене рачуне.


БИК

У атмосфери општег хаоса, ваша рационалност је на нивоу, прецизно правите разлику између битног и небитног, али, други људи то не могу да прате. То вас излуђује, ако не нађете начин да избаците вишак нервозе, она ће се одразити на непожељан начин.


БЛИЗАНЦИ

Од јутра не успевате да ухватите ритам с обавезама. Ништа не завршавате по плану. Не расправљајте се са колегама, смирите напетост, непотребно се нервирате због ситница. Због изазовних транзита постали сте преосетљиви. Пазите се вируса.


РАК

Нетактични сте и не можете да успоставите комуникацију како на послу, тако ни у љубави. Ако одложите договоре и напорне активности, избећи ћете нервирање. Без обзира на то колико сте посвећени и одговорни, право је време да се мало и одморите.


ЛАВ

Време проведено у друштву блиских људи као и необавезни разговори с њима, напуниће ваше батерије за дужи наредни период. Добро расположење може бити пољуљано ако до вас стигне вест коју, у овом тренутку, не очекујете.


ДЕВИЦА

Под великим сте притиском, а то је у потпуној супротности с вашим темпераментом. Вољеној особи је потребна подршка и нема довољно разумевања за вашу неозбиљност. Данас не причајте превише, свака тема је ризик за отворен сукоб.


ВАГА

Не осећате се најбоље, а посла имате преко мере. Нисте способни да одговорите на све обавезе што током недеље може изазвати потпуни пад енергије и колапс. Прерасподелите своје капацитете и одложите све што може да сачека повољнији тренутак.


ШКОРПИЈА

У вама озбиљно расте тензија јер се суочавате с великим изазовима које морате да решите. Одлично функционишете под притиском, али, оног часа када ствари доведете до краја, следи вам осетан енергетски пад, што може оставити трага на здравље.


СТРЕЛАЦ

Мањи прилив новца није довољан да покријете све расходе. Ослањате се на партнера, уместо да засучете рукаве и излаз обезбедите сопственим снагама. Пружите шансу пријатељима, један од њих вам може предложити сјајно решење које ви сами не видите.


ЈАРАЦ

Уморни сте од темпа који вас притиска. Ово је доба године када вам је неопходан одмор. Дан проведен у кругу породице и опуштена атмосфера, то је оно што би вас окрепило. Мислите да је немогуће, а заборављате да је и немање избора, избор.


ВОДОЛИЈА

Све што радите, враћате се да поправите. Изазовни аспекти указују на то да вас очекују стресови, нарочито уколико очекујете брзе резултате свега што урадите. Реакција околине на ваш труд је неадекватна, не очекујте оцену јер ће бити неповољна.


РИБЕ

Борите се између тога да будете на располагању свима и потребе да искрено реагујете подстакнути својим мишљењем које бисте радо упутили другима. Резултат свега може бити губитак енергије и пад имунитета па и акутна болест.