Једна жена, која са супругом живи у кући с његовим родитељима, веома је љута на своју свекрву која је често улазила у њихову спаваћу собу баш у току сексуалног чина.

- У току прве две године нашег брака, моја свекрва је ненајављено упадала у нашу собу баш кад бисмо водили љубав. Небитно од сатнице, улазила је код нас у жељи за разговором, уједно нас охрабрујући како треба да наставимо с радњом - присећа се жена која сад живи са супругом и децом у другој кући.

- Иако смо се трудили да будемо што тиши, сваки пут би ме испрепадала. Невероватно је да је сваки пут знала шта радимо, ма колико да смо били спонтани. И даље сам убеђена да је негде имала скривену камеру коју, наравно, никад нисам нашла. И данас се плашим да ће улетети у собу, иако више не живимо заједно - поделила је на порталу "Reddit".

Читаоци су били згранути.

- Толико ми је жао! То је одвратно и срамотно - написао је један коментатор.

- Баш ми је жао што си морала с тим да се носиш. То је тако бизарно - додао је други.

Ова прича је навела и друге да поделе своје.

- Ох, и моја свекрва то ради. Углавном је веома бучна и има хронични кашаљ, али кад смо супруг и ја интимни, претвори се у нинџу и улети у собу без упозорења. Кад почнемо брзо да се облачимо, она се увек засмеје и каже: "Не брините, већ сам све то видела!" - истакла је друга корисница портала.