Ако свој идеалан одмор замишљате на ситном златном песку, крај прозирног, топлог мора, под прелепим палмама, време је да се упознате са лепотама Хургаде. Оно по чему је позната је „море са седам боја“ и бројни, новоизграђени хотели. Данас вам представљамо хотел из светски познатог ланца - Steigenberger Al Dau Beach 5*, хотел софистицираног луксуза и рај за љубитеље голфа. Уживаћете у приватности и миру ексклузивног комплекса, на самој тиркизној обали Црвеног мора, јер комбинација перфектне услуге и задивљујућег призора зелене баште међу базенима, прави је одмор за душу. Хотел извајан у комбинацији афричке и арапске архитектуре одише на сваком кораку префињеношћу и добрим укусом.

Поседује 388 модерно опремљених смештајних јединица, од којих највећи број има спектакуларан поглед на море. Собе су врло простране, како оне стандардног типа, погодне за парове, тако и породичне. Сунце које греје у свако доба године, топло море, и исто тако топли људи чине савршен спој за дуго очекиван одмор.

Хотел нуди изобиље садржаја на отвореном и затвореном. У башти хотела је базен површине 5.000м2, за освежење у било које доба дана и уживање у благодетима феноменалне египатске климе. За децу је прилагођен базен који се греје зими, и дечији мини клуб, за оне најмлађе од 4 године, па и за мало старије, све до 12 година.

Посебно је занимљиво да гости хотела могу искористити и садржаје суседног хотела из истог ланца, Steigenberger Aqua Magic 5*, па је бескрајан избор забаве у његовом одлично опремљеном аква парку. Да бисте и на одмору водили рачуна о свом здрављу, ту је фитнес центар, као и спа центар за потпуни угођај. Немојте никако пропустити да испробате роњење међу коралима и најшаренијим подводним светом који сте до сада видели. Сигурно ћете се заљубити у Црвено море до ушију!


Хотел заиста има да понуди велики број садржаја, па можда нећете пожелети да изађете из самог комплекса, јер ће све у понуди бити сасвим довољно за вас, ваше пријатеље, породицу.Ако сте ипак радознали и желите да откријете пулс Хургаде, хотел Steigenberger Al Dau 5* налази се на идеалној позицији, с обзиром да је смештен у новом туристичком центру и шетачкој зони, Мемши.Разноликост боја и избора сувенира, традиционалне хране и зачина омамиће сва ваша чула, па ћете са свог летовања сигурно понети неку ситницу којом ћете пријатељима дочарати барем делић атмосфере вашег одмора у Египту.


Препорука за добар хотел је увек злата вредна, а агенција „1 А Травел“ увек има шта да понуди, па посетите већ данас званичан сајт, изаберите најбоље за свој одмор и направите онлине резервацију. За све информације на располагању вам је и контакт центар – 011/655 78 00.(ПР)