Пажња, пажња! Поводом 41. Међународног Сајма туризма који се одржава од 21-24. фебруара, у туристичкој агенцији „Viva travel“ почињу велики сајамски попусти већ од 11. фебруара и трајаће до краја Сајма туризма.

Искусни путници добро знају да је ово период када проналазе најбоље аранжмане по ниским ценама за пре свега, предстојећу летњу сезону. Поједини хотели у Турској и Грчкој имају попусте и до 50 па и 60 одсто, а уз то квалитет и услугу на високом нивоу. Ослушкујући жеље и потребе путника, агенција „Viva travel“ је увела неке новине у своју понуду, па се тако ове сезоне могу наћи пакет аранжмани са аутобуским превозом на 5, 10, 15 и 20 ноћења у познатим грчким летовалиштима – Аспровалта, Ставрос, Неа Врасна, Халкидики, Парга, Сивота, острва Тасос и Лефкада.

САЈАМСКИ ПОПУСТ од 20% односи се на аранжмане аутобуског и сопственог превоза у Грчкој. Уколико сте љубитељи грчких острва као што су Крф, Кефалонија,Крит, Скијатос и користите авионски превоз, сајамски попуст за такве аранжмане је 10%. Сазнајемо и то да је ове године већа потражња за летовалиштима у Турској и Египту у односу на прошлу годину. У складу са тим, агенција Viva travel је припемила широку понуду хотела категоризације до 5* у Анталијској и Егејског регији. Већина тих хотела за породице дају додатне погодности као што је ГРАТИС смештај за децу до 13 или 14 година.

Miami Beach Side Hotel 3* је само један од хотела који се издваја својом алл инцлусиве услугом и више него приступачном ценом од 286€ за поласке у јуну, уз актуелан сајамски попуст. Налази се у Сиде регији, удаљен 150м од плаже. Истој регији припадају и хотели из ланца Sural Hotel’s. Цена хотела категоризације 5 звездица се креће и од 419€ са укљученим актуелним сајамским попустом за период од 11 дана / 10 ноћења. Сви турски хотели пружају прегршт забавног садржаја за целу породицу. Познато је да је услуга, храна, гостопримство домаћина на завидном нивоу.

Још ниже цене се могу наћи за летовање у Хургади и пакет аранжман од 10 ноћења / алл инцлусиве услуга. За поласке у јуну цена хотелског смештаја се креће од 171€ по особи, док је за двоје деце до 7 година смештај бесплатан.

Пре лета долази нам пролеће и пролећни празници попут Ускрса и Првог маја. У агенцији “Вива травел” су се побринули и за такозвана city break путовања. Такође до 24.02. можете искористити сајамске попусте од 10% на све аутобуске, авионске и комбиноване аранжмане. Свакако ће вам значити снижена цена ако желите да посетите дугоочекивани Лисабон и то баш за Празник рада који има чак пет резервисаних датума поласка (27/28/29/30. април и 01. мај).

Чартер летом можете директно у Рим по цени од 359€ и проведете пет незаборавних празничних дана. Италија у пролеће инспирише свим чулима јер су сви њени градови тада и најлепши. А за лето резервишите острва Сардинију или Сицилију, праве драгуље Медитерана.

Лето је у агенцији “Viva travel” већ стигло, а на вама је да ли ћете бити довољно мудри и брзи да уживате у њему најбоље што можете.

Све попусте и резервације можете остварити у пословницама агенције у Крунској 48 и Булевару Михајла Пупина 10, YУБЦ – Београд као и у Новом Саду – Железничка 13 (теле: 011/78 52 800 И 021/21 55 315). Уколико нисте у могућности да их посетите, своје путовање можете увек онлине резервисати преко сајта www.vivatravel.rs

(ПР)