ПРЕДСТОЈЕЋЕГ викенда скијаши имају прилику да уживају у снегу најјефтиније него икада, јер "Скијалишта Србије" од 3. до 5. марта организују велику промотивну акцију "Масовни спуст - Масовни попуст".

У том периоду ће важити попуст од 20 одсто на дводневне и тродневне ски карте, а хотелијери, ресторани, ски бифеи, кафићи, ски школе и ски ренте су се придружили промоцији, па ће туристи имати прилику да искорите попусте и на њихове услуге.

"Скијалишта Србије" су ове сезоне бележила по 6.000 скијаша дневно, што је 20 одсто више људи на скијама и сноуборду него лане. Међутим, овај рекорд биће премашен, јер планине, захваљујући великој количини снега и одлично припремљеним стазама, маме скијаше. Бројне додатне погодности, које за викенда очекују скијаше и бордере на планинама, гарантују добру забаву и још веће уживање у зимским спортовима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Планине обарају рекорде у посети

Једна од најатрактивнијих трка за љубитеље зимских спортова употпуниће манифестацију "Масовни спуст - масовни попуст" планирана је за 4. март, са почетком у 13 часова, на стази Пачнићев врх. У питању је масовна трка, где скијаши и бордери у исто време стартују, крећући се модификованим стазама Панчићев врх са разним ролерима, бенковима и скоковима до циља. Велика доза адреналина након трке масовног спуста под називом "К-русх" наставиће се на апрес ски журци у Долини спортова.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - "Скијалишта Србије" обнављају Јахорину

Детаљи где се моду остварити попусти током промоције "Масовни спуст - масовни попуст" могу се пронаћи на сајту Скијалишта Србије (www.skijalistasrbije.rs).