Током вечери Наташа Радан седела је са Владимиром Аџићем, са којим је причала о аферама које су уздрмале јавност. Наиме, Наташа је довођена у аферу са популарним певачима Шаком Полументом и Амар Гилетом, те је одлучила да проговори. Раданова је испричала цимеру о поруци коју је добила пред улазак од певача.

Првенствено је Наташа, претпостављамо, причала о односу са својом мајком.

Било ми је баш тешко да се прилагодим, због мог оца ми је било тешко. Са тим човеком сам океј и дан данас, имала сам проблеме док сам живела са њима. Никада ме није нападао и онда, након тога су добили ћеркицу и мени је било баш драго због сестре и ја сам је буквално чувала. Та моја воља, стварно сам је волела, и она је то после исто изокренула, па сам после морала да јој чувам и друго дете. Нема везе, помагала сам јој доста, а једва сам чекала након тих малтретирања да завршим школу, почнем да радим и да почнем да живим сада. После је оставила и тог мужа и двоје деце, колико знам отишла је са другим човеком. Она мене тако некад зове, и онда ми каже да је то случајно урадила, па се опет посвађамо. Када сам требала да уђем овде, нагађали смо да ли ћемо ући или не. Мислили су да ћу да плачем, да није било потребе за таквим стресом, али ја сам већ била потписала уговор пре тога. БИло смо океј, до дана када сам ја требала да уђем овде. А донекле нисам ни хтела да одустанем, нисам имала потребу да одустајем од било чега - причала је Наташа.

А ви сте се упознали? - упитао је Владимир.

Ми смо се упознали пре пар година на наступу, али се нисмо ни чули, ни ништа. Након тога ми се он јавио, дописивали смо се неки период, видели смо се неколико пута, излазили. Ја нисам крила познанство са њим, качила сам на Инстаграм сторије и слике са њим. Дан пре карантина се он мени јавио и питао ме какав сам ја то човек, зашто улазим, ту смо се покачили, у последњој поруци не знам шта је остало. Након карантина, ја када сам сишла доле, другарица ми је пренела поруку да сам олош од човека јер сам пристала да улазим овде, да му је жао што смо се уопште упознали и да га случајно не споменем. Да сам остала са њим у супер односима, ја бих и даље била океј према њему. Само бих рекла да ми је драга особа, али пошто се он тако понео - говорила је задругарка.

А што о Амару не желиш да причаш? - упитао је Аџић.

Кад је по Београду или негде по наступима, кад могу ја одем, видимо се и попричамо, али не желим да се прича о њему, поготову не о с*ксу, јер ништа од тога није било, а све и да је било, ја не бих причала - тврдила је Раданова.