ПОСЛЕ вишечасовне драме и расправе, Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола успели су да постигну договор, иако је Миљана све време била сумњичава, јер је током вечерашње емисије "Тренутак истине са Золом" добила неколико пута потврду да њен дечко лаже.

Миљана је одлучила да ће ићи на киретажу и да жели да пружи шансу свом дечку, али да ће он морати да испуни њене услове. Први је да се одрекне свог хонорара и да га препише њој, а затим да промени своје понашање и да престане да се коцка, а онда када њен син Жељко буде још мало порастао, пробаће да добију друго дете. До договора нису дошли лако.

- Оставио би ме ако бих отишла на киретажу? - кренула је да испитује Миљана Золу.

- Не бих те оставио - рекао јој је Зола.

- Па, оставио си ме - узвратила му је Кулићева.

- Јесам напољу, али након којих твојих речи? - одговорио је Зола.

- Пристајеш да идеш сутра са мном у продукцију? - упитала га је Миљана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ПРЕСЕКЛА! Миљана напокон открила да ли ће родити друго дете, а онда оплела по ЗолИ! (ВИДЕО)

- Пристајем - одоговорио је Зола.

- Када се будеш променио и када се буду стекли услови, када буде Жељко порастао мало, порадићемо на томе (другом детету) - рекла је Кулићева.

- Океј - пристао је Чолић.

Зола је рекао да верује Миљани и да је боље да код ње буде сав новац, који ће касније уложити у куповину стана, као и да верује да ће она бити фер према њему и давати му када затреба.

Њих двоје су затим легли загрљени у соби за рехабилитацију, а брзо наког тога почели су страсно да се љубе. Страствени пољупци претворили су се у врелу акцију врло брзо. Чим су се завукли испод покривача, кренули су са интимним односом, мењајући позе и брзине.