Миљана Кулић била је прва гошћа у емисији радија ,,Амензија". Наиме, уредници Бора Сантана и Бане Чолак хтели су са Миљаном да попричају о тренутно најактуелнијој теми у Белој кући, а то је свакако њена трудноћа. Лазар Чолић Зола постаће отац по први пут, о чему су задругари поразговарали са Кулићевом.

Миљана се одмах дотакла теме око уласка новог задругара и ријалити играча, Милоша Бојанића.

Синоћ је ушао Милош Бојанић, прави господин и диван. Он је неко кога ја заиста обожавам, у чијем вокабулару речи не постоје псовке, који је прави ријалити играч. Он никога није увредио, али једино ми је Милош Бојанић конкуренција, ако изузмемо моју маму. Хвала Великом шефу што га је довео овде - започела је Миљана, а потом се дотакла своје трудноће.

Слагаћу вас, што се тиче трудноће, ја сам још увек у шоку! Не знам како да усмерим своје мисли. И вруће ми је, и хладно ми је, смењују ми се емоције из минут у минут. Слушам друге шта ми причају о целој ситуацији, који су са Золом били у контакту! Онда срећа, радост, па то прерасте у разочарање, неповерљивост. С обзиром на то како се понашао са Мајом Маринковић, ја ту страст нисам видела ни са мном. Он је рекао њој да је такве ноге имала Југославија, не би се ни распала. Ти узроци ми дају повода да размишљам сутра о последицама. Ја њему желим да верујем, а да ли ћу, време ће показати. Знам шта ме је повредило, кад сам изашла, био је пресрећан, ниједну сузу није пустио. Кад је гледао наше успомене, ништа није показао. Видећу на основу његовог понашања, када будемо причали о свему, добићу коначну слику, јер је то ипак плод наше љубави - испричала је задругарка.

Она би најсрећнија била, када би ја била срећна, исто тако са друге стране не подржава, из разлога да дете не би патило због мојих грешака - додала је Кулићева.Пинк.рс