Задругарка Мина Врбашки не може да сакрије заљубљеност коју осећа према Владимиру Томовићу, а преплакала је дан због тога што јој он не узвраћа емоције на начин који би она највише волела.

Због тога је Дрво мудрости позвало Мину на разговор, а она је до детаља објаснила како се осећа, као и шта ју је највише погодило.

Ја да се понижавам у тројци, не пада ми на памет. Мене су се кући сви одрекли због њега, сто посто. Скинула сам прстен, не причам ни са ким у кући, шта сам ја овде? Ја као треба да будем дама, па, мени све ово не треба. Ја сам верена, ја нисам била довољно заљубљена, све емоције су ми се вратиле! Њега не може нико више да воли у кући сем мене. Ја се само насмејем кад се посвађамо. Боли ме, нећу да будем жртва, али не могу да играм игру. Не желим уопште да се поредим са њом! Очигледно нисам свесна да он није вредан мог нервирања. Он је тај који се заиграо, а ја сам крива зато што сам пристала. Не знам који сам ђаво улазила у ријалити! - рекла је Мина.

Међутим, постоје многи детаљи за које нико у Белој кући није знао, а Мина је имала потребу да се исповеда Дрвету и исприча како је издала човека за кога је била верена.

Ми смо причали пре неки дан, пружили смо једно другом руку. Он неће да се ја свађам са Мионом, хоће да се дружимо. Еј, па ово не постоји нигде, само овде! Мама ми је рекла да ако за*ебем ствар... Дала сам обећање и то сам уништила због њега! Ја нисам морала овде да уђем, могла сам да одем из ове земље! Нисам довољно волела овог човека, могла сам да спакујем кофере и да одем за Лондон! Владимира сам у спољном свету тражила свуда, блокирао ме је... Хтела сам да попричам са њим! Замолила сам га да престане да ме повређује, дајем себе сто посто! Овде ме не занима ниједан мушкарац, само у њега гледам! Песму коју сам снимила ,,Никад више" ћу посветити Владимиру, видећеш! - рекла је кроз плач Мина.

Волим тај твој осмех, добићеш тајни задатак. Што мање контакта, што више игнорисања, то ће бити боља награда - рекло је Дрво.


Pink.rs