ДУГОГОДИШЊИ духовник Светлане Цеце Ражнатовић, владика Стефан Шарић, венчаће њеног наследника Вељка и његову изабраницу Богдану Родић 24. новембра у Храму Светог Саве у Београду.

Пре церемоније младожења ће, по Цециној замисли, луксузним олдтајмером "ролс-ројс" отићи у Тител по изабраницу, где ће, како обичаји налажу, пуцати у јабуку и куповати младу. Одатле ће се упутити у цркву, где ће се заклети пред Богом.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Цеца осмислила детаљ за венчање Богдане и Вељкa: Mладенци одушевљени певачицином идејом

Будући младенци посетили су владику пре неколико дана у пратњи кумова, када им је духовник детаљно објаснио како ће изгледати церемонија венчања и како треба да се понашају у цркви, што је уобичајена пракса за младе брачне парове.

- Када се церемонија заврши, владика планира да одржи посебан говор посвећен младенцима и посаветује их како да сачувају своју љубав и веру у добро - открива извор једног београдског таблоида.

Трудна Богдана носиће венчаницу у којој се Цеца удала за Жељка Ражнатовића Аркана пре скоро 25 година, а посебно задужење имаће синови певачицине сестре Лидије, Илија и Петар, који ће носити младин вео. Богдана ће се пресвући по доласку у хотел, где ће бити уприличено свадбено весеље.

За неколико дана Ражнатовићева вереница направиће девојачко вече у једној вили на Звездари, где ће се у друштву најбољих другарица веселити уз живу музику и ди-џеја. Анастасија Ражнатовић због пословних обавеза неће моћи да дође на журку, али се зато поприлично ангажовала око организације свадбе.