Кортни Кокс, Моника Гелер из серије "Пријатељи", "запалила" је интернет фотографијом на којој позира са бившим енглеским фудбалером Дејвидом Бекамом.

Испод фотографије уследили су урнебесни коментари.

"Ја видим ту руку Кортни. Викторија је такође види", нашалио се један обожаватељ, док је други написао да би Кортни требало да "држи руке к' себи".

Некима се ипак свидела чињеница да би позната глумица и фудбалер могли да буду у вези, па су прокоментарисали: "Из неког разлога, фотографија вас двоје заједно изгледа савршено".

Прочитајте још - КОРТНИ КОКС ПРИЗНАЛА: Нисам могла да глумим од боткоса, уништила сам себе

Ни глумица Џенифер Анистон, није могла да одоли па се и она прикључила "акцији" и написала: "Чек....ШТА СЕ ДЕШАВА!!??", уз емотионе чуђења.

Разлог настанка ове фотографије је сасвим другачији, иако на прву "лопту", изгледа као да Бекам са познатом глумицом вара своју супругу Викторију.

Прочитајте још - Пукла љубав између Викторије и Дејвида Бекама, више не живе заједно?Кортни и Дејвик заједно снимају серију "Модерна породица". Какве улоге су добили, још увек није познато, али судећи по сликама на снимању им не мањка доброг расположења и забаве.

- Претопло у ђакузију - написала је глумица Кортни Кокс, која је позирала како са Бекамом, тако и са другим звездама серије "Модерна породица" Џесијем Тајлером и Ериком Стоунститом.