Већ неколико месеци своју романсу започели су глумица Јована Стојиљковић (27) и њен колега из Загреба Горан Богдан (38). О њиховој вези увелико прича цела бивша Југославија, а да љубав између њих цвета, сведочи и то да се не одвајају једно од другог.

Наиме, њих двоје су заједничком друштву виђени током промоције остварења "Сенке над Балканом 2" на Сарајево Филм Фестивалу. Горан је, као што видите на слици, заљубљено гледао у правцу своје девојке Јоване.

Како пише часопис "Глориа", Горан је својевремено изненадио Јовану великим букетом цвећа после премијере “Нечисте крви”, у којој је она бриљантно одиграла главну улогу, у Народном позоришту. Њихови заједнички пријатељи су открили да су њих двоје веома заљубљени.

- Горан се баш заљубио, користи сваки слободан тренутак да буде са Јованом, увек јој после представе донесе цвеће и изненади је неким лепим поклоном. Кад су због пословних обавеза раздвојени, све време једно другом шаљу поруке. Лепо се слажу, очигледно је да им љубав прија, као и да имају много заједничких тема - рекао је извор близак пару за овај часопис.