ЧУВЕНИ музичар Рајко Дујмић, дугогодишњи вођа "Нових фосила", који је пре више од недељу дана приведен јер је, наводно, претукао супругу Сњежану, још увек је у притвору и, како наводе хрватски медији, налази се у затворској болници у Загребу. Вест о инциденту у јавност је испливала када је Дујмић усликан испред болнице "Фран Михаљевић" у пратњи двојице правосудних полицајаца.

Наводи се да је здравствено стање легендарног аутора непромењено, а његов адвокат Сандра Ханчић није желела детаљније да говори о томе, наводећи да је то Рајкова приватна ствар. Према неслужбеним информацијама, Дујмић веома тешко дише и једва хода.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Суђење Рајку Дујмићу због напада на супругу: Нисам крив!


Сандра Ханчић је за хрватски "24 сата" додала да полиција не третира Дујмићев случај као породично насиље, као и да је музичару, због опасности да утиче на сведоке, одређен једномесечни истражни затвор, а да би он требало да буде на слободи 1. августа.

Дујмић се у среду појавио у загребачком Жупанијском суду, где се срео са супругом. Њихов сусрет је, како преносе медији, протекао веома хладно - без поздрава и било какве комуникације.