МЕНАЏМЕНТ Прве и водитељка Маја Николић постигли су договор о споразумном престанку пословне сарадње. Челници ове медијске куће захвалили су се Маји на досадашњој дивној сарадњи а она је изјавила да се од њих растаје у пријатељском тону.

- Можда је ово изненађење за публику, али о овој теми сам већ неко време разговарала са мојим тимом и менаџементом телевизије. Не постоји никакав лош разлог или незадовољство, донела сам одлуку после много размишљања, из приватних разлога - каже Николићева.

Без обзира на дугогодишњи рад на РТС-у који је обележио почетак њеног рада, Маја се брзо уклопила у тим Прве, којем се прикључила 2016. године и постала једно од заштитних ТВ лица.

Прочитајте још - Маја Николић: Прави новинари су скрајнути

- Била нам је част да сарађујемо са једном од најшармантнијих водитељки у региону и не кријемо да нам је жао због овакве одлуке. Имамо разумевања за њене приоритетне циљеве и желимо јој много успеха на свим животним плановима - поручује менаџмент Прве.

Ово је последња недеља у којој гледамо водитељку у студију поподневне емисије, после чега ће се опростити од гледалаца Прве. Емисијa "150 минута" и ове године имаће своје летње издање које ће водити двојац Јована Вукојевић и Дејан Пантелић. Њима ће се придружити и Наташа Аксентијевић, која ће држати малу школу кувања.