Пре две године почела је да "враћа" свој стари изглед и уклонила је неке импланте који су почели да јој стварају проблеме. Признала је и да је целог живота сматрала да је најбитнија лепота, па је запоставила здравље.

Мораш прихватити старење, а ја сам имала са тим великих проблема, рекла је звезда "Пријатеља" Кортни Кокс за магазин "People".

Холивудској глумици (54) се није свиђало како је изгледала па је убризгала филере у лице.

Међутим, резултати нису били онакви какве је хтела. Лице јој се у потпуности променило после бројних естетских операција.

"Нисам то схватала док један дан нисам стала и рекла 'Ох па не личим на себе'", признала је Кокс, која је желела да буде што дуже младолика.

Пре две године почела је да "враћа" свој стари изглед и уклонила је неке импланте који су почели да јој стварају проблеме. Признала је и да је целог живота сматрала да је најбитнија лепота па је запоставила здравље.

"То је помало тужно јер ме довело у невољу. Јако сам се трудила да држим корак с временом, а заправо сам само погоршала све", закључила је Кортни.

Признала је да пре десетак година због претераног ботоxа није могла да глуми.

"Ја сам глумица, користим своје лице да бих нешто одглумила. Тада то нисам била у стању због ботокса. Осећала сам се јадно. Кад људи почну да петљају око свог чела и кад не могу да помере обрве, то је чудно", испричала је глумица.
Прочитај још