Певачица Јелена Карлеуша огласила се видео поруком у којој се осврнула на наводну аферу са фудбалером Андерлехта Огњеном Врањешом и казала да је поднела 120 тужби.

"Ово је први и последњи пут да се овим поводом оглашавам. Све што је до сада објављивано од стране медија као моја изјава, изјава мог супруга или члана моје породице апсолутна је лаж и измишљотина. Испред мене стоје потписана правна пуномоћја за 120 тужби које сам поднела због страшне нељудске медијске антикампање и линча. Ударили су на моје име и достојанство, на моју децу, мог мужа, оца, мајку", казала је Карлеуша и истакла да ће сав новац који буде добила од тужби поклонити у хуманитарне сврхе.

Прочитајте још - Карлеуша објавила још једну преписку са Врањешом и открила интимни детаљ којим демантује објављење слике (ФОТО)

Она је изјавила да је, између осталих, тужила и фудбалера Андерлехта.

"Тужена је и особа по имену Огњен Врањеш. Хајка и даље траје, а ја имам две опције, или да се борим против свих којих ми желе зло или да постанем жртва. Мислим да је свима јасно шта сам изабрала. Увек сам била на страни нападаних, на страни нејаких, на страни жртви, помагала сам болеснима... Сав новац који будем добила од тужби, поред новца који муж и ја дајемо годинама у хуманитарне сврхе, јавно ћу поклонити најугроженијим групама у Србији. Овим путем се захваљујем свим медијима који нису учествовали у овом медијском линчу и хвала свим јавним личностима на несебичној подршци, хвала и мојим фановима за сву љубав и несебичну подршку", објаснила је певачица.

Прочитајте још - ОВАКАВ ЈАВНИ ЛИНЧ НИКО НЕ ЗАСЛУЖУЈЕ: Карлеуши блокиран налог на “Твитеру”, подржали је мајка, “Гранд продукција”...