АНА Севић од ћерке Лорене крије да је Дарко Лазић доживео тешку саобраћајку и да се већ 17 дана бори за живот. Водитељка и певачица, која се разводи од тешко повређеног певача, сматра да њихова четворогодишња наследница не треба да зна да је њен отац у болници.

Прочитајте још: АНА СЕВИЋ ПРВИ ПУТ ПРЕД КАМЕРАМА О НЕСРЕЋИ ДАРКА ЛАЗИЋА: Оптужили су ме на најмонструознији начин, ово је моја истина о њему, његовој породици и девојци

- Лорена стално пита за оца и веома ми је тешко да то кријем од ње. Олакшавајуће је то што је навикла да Дарко због свог посла није стално са њом, па јој онда кажем да је на путу - рекла је Ана и додала да није једина у породици која се тако опходи према Лорени:
- И Даркови родитељи и сви у вртићу се труде да је сачувају од те информације. Довољно је велика, па када бисмо јој рекли да јој је тата у тешком стању, сигурно би се потресла, а с друге стране је још мала да би све то схватила. Зато, колико год могу, сачуваћу је од тих вести.

ОДЈУРИЛА У БОЛНИЦУ

Севићку и даље прогања стравична слика коју је видела кад је посетила Дарка први пут после несреће.

- Тог јутра сам оставила Лорену у вртићу и само што сам ушла у стан, кум ми је јавио да је Дарко доживео саобраћајку. Неколико минута касније сам добила информацију да је критично и одмах сам одјурила у Земунску болницу. Када сам ушла на интензивну негу да га видим, изгледао је страшно. Волела бих да могу да избришем те слике из своје главе јер нису нимало пријатне.

Прочитајте још: ХИТНА ИНТЕРВЕНЦИЈА: Дарку Лазићу уграђен вештачки кук

Ана сматра да је крајње време да њен и даље законити муж промени живот:
- Ово му је велика опомена, мораће да промени стил живота. Надам се да ће после овога кренути путем који му је записан, а то је да увесељава људе својим наступима и песмама.

НЕ ТРЕБА МУ КРВ

Певачица је одговорила на оптужбе да је саботирала давање крви за певача.
- Тог дана када је кренула прича да је Дарку потребна крв, била сам крај њега у соби, а око нас су били лекари. Истог момента су ми рекли да му није потребна крв, а и да јесте, ја бих му је прва дала јер сам нулта позитивна група. То сам објавила на свом Инстаграму јер нисам желела да се на тај начин привлаче негативне ствари у већ тешком тренутку. Многи су то погрешно протумачили и окривили ме да му одмажем - закључила је Севићка.

(informer.rs)