НА регионалној смотри креативности и иновација "Миксер фестивалу", који се од 8. до 12. јуна пети пут одржава у београдском кварту Савамала, догодиће се судар искуства и младости. На главној бини "Миксалишта" 10. јуна наступиће легендарни мајстор фруле Бора Дугић и млада нада домаће музичке сцене, принцеза трубе Данијела Веселиновић са оркестром.

Београдска публика ће присуствовати мајсторијама једног од најистакнутијих уметника српске музичке сцене, који се с правом сврстава међу највеће народне уметнике у свету. Каријера Боре Дугића је за понос целој нацији. Представљао је Југославију и Србију на многобројним светским фестивалима, а солистичке концерте је одржао у реномираним концертним дворанама. Колико је привржен своме инструменту говори и чињеница да је и сам конструктор најбољих фрула.

Чувеном фрулашу на сцени ће се придружити оркестар младе Данијеле Веселиновић, прве жене вође трубачког оркестра, који је основала 2003. године. Тада је Данијела у Гучи од чувеног Бобана Марковића добила трубу и титулу "мале трубачке принцезе". Од самог оснивања оркестар активно наступа на бројним фестивалима и такмичењима у земљи и региону, али и широм Европе.