На Звездином северу обележава се тужна годишњица. На данашњи дан, пре пет година, живот је трагично изгубио млади навијач црвено-белих Марко Ивковић Јагода.

Ивковић је настрадао испред истанбулске дворане “Абди Ипекчи”. Уочи утакмице Галатасараја и Црвене звезде присталице турског клуба, значајно бројнији, напали су групу навијача црвено-белих и том приликом је Кадри Акташ убо ножем у срце Јагоду. Иако су се турски лекари сатима борили да сачувају млади живот, повреда коју је, тада педесетогодишњи, Акташ задао Ивковићу била фатална.

Кадри Акташ осуђен је на 25 година затвора, колико је и несрећни младић имао у тренутку убиства, а на данашњи дан Јагоде су се сетили и навијачи Олимпијакоса.

Присталице пирејског клуба су годишњицу убиства обележили уз слику Марка Ивковића, изнад које је везан Звездин шал, са мноштвом упаљених свећа око фотографије.
Подсетимо, Јагодино убиство је, барем на тренутак, ујединило навијаче два највећа српска клуба, пошто су се и фанови Партизана од Ивковића опростили транспарентом и паљењем заставе навијача Галатасараја.