ЕВРОЛИГАШКИ шампион кренуо је у реконструкцију тима од нашег репрезентативца Николе Милутинова. Московски ЦСКА преговара са Олимпијакосом о откупу српског центра, који има уговор са "црвенима" до краја наредне сезоне.


Очекује се да би у регрутацију "армејаца" за одбрану титуле могао да уђе и њихов бивши командант Милош Теодосић, који је са Московљанима освојио Евролигу 2016. године. После одлазака Серхија Родригеза у милански Армани и Нанда де Колоа у Фенербахче, појачање на позицији плејмејкера приоритет је тренера ЦСКА Димитриса Итудиса.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: АБА лига изгубила гарантовано место у Евролиги


Сигурно је да се Олимпијакос неће одрећи Милутинова без позамашног обештећења, које би употребио за формирање конкурентног тима у евролигашким оквирима. Један од најбољих високих играча у Европи протекле сезоне био је можда и најконстантнији играч у екипи тренера Дејвида Блата, са просеком од 11,7 поена и 7,9 скокова у мечевима елитног такмичења.


Ускоро ће бити познато да ли ће Милош Теодосић и Никола Милутинов чинити ударни тандем московског ЦСКА на путу одбране евролигашке круне освојене у мају на фајнал-фору у Виторији.