Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је да ће продаја улазница за пети меч финала АБА лиге против Будућности почети сутра.

Звезда ће у понедељак од 19.00 у дворани "Александар Николић" дочекати Будућност у мечу који ће одлучити шампиона АБА лиге.

"Интересовање за овај меч је незапамћено и Црвена звезда би, на основу требовања и захтева заинтересованих навијача, могла да попуни и стадион 'Рајко Митић'", наводи се на сајту црвено-белих.

Карте ће за тај меч ће се продавати од сутра у 12.00 у просторијама клуба на Малом Калемегдану.

Цена улазница за трибине А, Б, Ц и Д је 500 динара, за партер Б је потребно издвојити 800, за белу ложу 1.000, за плаву 1.200, а за ВИП ложу 1.500 динара. Карте за места поред терена коштају од 3.000 до 6.000 динара.

Звезда је у саопштењу подсетила да је при куповини улазница потребно приложити личну карту и да једна особа може да купи максимално две карте.

Клуб је истакао и да ниједном навијачу Будућности "са или без обележја клуба" неће бити омогућен улаз у дворану "без обзира да ли он дошао организовано или самоиницијативно".

"Такође, као и пред утакмице 1 и 2, неће бити дозвољено груписање припадника делегације Будућности у оближњим локалима, нити ће им бити дозвољен приступ дворани. У складу са реципроцитетом, 3 (ТРИ) члана делегације Будућности, без додатних чланова, биће у прилици да уђу у дворану", наводи се у саопштењу.